The product has been added to your shopping cart Show shopping cartCheckout
Your browser is not supported. For the best experience, a newer version or another browser is recommended.
In order to give you better service we use cookies. By continuing to browse the site you are agreeing to our use of cookies.

ACE

6-Kanaler, 1HE
891552
In stock
Product question

What would you like to know about ACE?

Send

Description

ACE är utrustad med åtta linjeingångar och fyra mikrofoningångar (kanal 1...4) med, för varje mikrofon, en bakre förstärkningstrimmer, en intern tvåbands equalizer och fantommatning som kan stängas av.

Varje mikrofonkanal har en talk-over-krets för att förbättra taluppfattbarheten. Denna krets, aktiverad av mikrofonsignalen (röstaktiverad), säkerställer att denna signal åsidosätter alla andra signaler.

Övertalningsväxlingen av varje mikrofonkanal kan aktiveras och inaktiveras med en intern jumper. talk-over-funktionen kan inaktiveras med talk-over-omkopplaren på frontpanelen. Talk-over nivån kan justeras internt.

ACE har två utgångszoner. Zon1 har en trebands equalizer och volymkontroll. Denna zon är utrustad med balanserade och obalanserade utgångar. Zon2 har endast volymkontroll och obalanserade utgångar. Denna zon kan ställas in med en omkopplare för att följa equalizerinställningarna för zon1.

RACK-1HE
890026
RACK-2HE
890027